Skip to main content

Tapijtreiniging Rotterdam

GRATIS OPHAAL & BEZORGSERVICE

Een goede reiniging geeft een tapijt een mooier aanzien en het schoonmaken van het tapijt verlengt de levensduur. Uw tapijten worden door ons zorgvuldig behandeld en gereinigd met onze speciale was- en centrifuge machines. Vlekken worden verwijderd en het ingelopen zand en vuil wordt uit het kleed geklopt en gespoeld. Na de reiniging is uw tapijt schoon, fris en is de kleur weer helder.

U wilt uw kleed laten reinigen? Dan bent u bij tapijtreiniging Temiz bij het juiste adres. U zult verbaasd opkijken van het resultaat. Laat uw tapijt door tapijtreiniging Temiz reinigen in Amsterdam en omgeving.

Waarom wij?

✅ 100% tevredenheidsgarantie
✅ Snelle droogtijd (levertijd)
✅ Concurrerende en eerlijke prijzen
✅ Gratis ophaal- en bezorgservice
✅ 20 jaar kennis en ervaring

Wilt u liever online een aanvraag indienen

Temiz is de beste Tapijtenreiniger in de regio Den Haag

Temiz Hali Yikama biedt u een uitgebreid pakket van diensten in de regio Den Haag e.o., Rotterdam e.o., Amsterdam e.o., Utrecht e.o. en Zaandam en omgeving.
Wij reinigen elk soort tapijt. Altijd heerlijk fris en schoon. En 100% groen! We leveren snelle service, tegen betaalbare prijzen.
Heeft u speciale wensen? We horen het graag!

Alle diensten van Temiz Hali Yikama op een rij

Tapijten
reiniging

Dekbedden
reinigen

Dekens
reinigen

Gordijnen
reinigen

Mijn banken zijn net alsof ze nieuw zijn. Heel erg bedankt Temiz !

Zuleyha Yildiz

Top service. Mijn kleed opgehaald gereinigd en weer bezorgd .
De kosten waren vooraf bekend. Fijne bedrijf

Hafid

Als eerste liet ik mijn tapijten bij een ander bedrijf wassen, ik was zeer ontevreden. Maar nu laat ik ze wassen bij Temiz hali yikama en hier hebben ze wel een goede service, beleefdheid, komen ze wel afspraken na en laten mijn tapijten, gordijnen, bakenstelen er schoon en fris uitzien. Dus zeker een aanrader. Dankjewel Temiz hali yikama.

Tim Bakker

Vriendelijk en begripvol. En een oprecht eerlijk bedrijf. Klantvriendelijke en goede service. Ik raad deze service zeker aan! Mijn tapijt is mooi schoon en met zorg behandeld. Ze zien mijn zeker terug als klant! De eerlijkheid vind ik het fijnste.

Joyce Boeve

Vorige week mijn tapijt laten reinigen door Temiz Hali Yikama en ben er echt tevreden mee . Aangezien ik 3 kinderen hebt vind ik het belangrijk dat mijn tapijt schoon moet zijn. Tapijt is als nieuw terug gekomen helemaal schoon. Zeker een goed bedrijf en vriendelijke personeel. Aanrader !

Ravza Coskun

Mijn duo rolgordijnen waren behoorlijk vies en stoffig geworden tevens mijn vloerkleed ook, na speurwerk ben ik bij Temiz hali yikama terecht gekomen. Goeie service en superschoon met frisse geur. Hali yikama super Bedankt!

Ibocan

Professionele kwaliteitsreiniging met een persoonlijke touch.