Skip to main content

Dekbedden & Dekens

GRATIS OPHAAL & BEZORGSERVICE

Tijdens uw nachtrust verliest u veel vocht. (Maar liefst een kwart tot een halve liter vocht.) Hierdoor klitten de donsveertjes of de wol samen, waardoor na verloop van tijd het isolatievermogen van uw deken vermindert. Het professioneel laten reinigen zorgt ervoor dat de warmte isolatie weer herstelt.

Wij adviseren om één maal per jaar uw deken te laten reinigen. Zeker voor de katoenen of satijnen tijk is het goed dat deze regelmatig gereinigd wordt om slijtage te voorkomen. U houdt op deze manier uw dekbed langer “als nieuw”.

Schoon beddengoed is beter voor uw gezondheid

Veel mensen hebben last van gezondheidsklachten, zoals allergieën, astma, eczeem e.d. die worden veroorzaakt door huisstofmijt. Het beste wapen tegen de mijt is regelmatig het beddengoed te wassen en de luchtvochtigheid in de slaapkamer door goede ventilatie te regelen. Is uw dekbed of dekens ook toe aan een grondige reiniging? Temiz Hali Yikama regelt het allemaal voor u!

Wilt u liever online een aanvraag indienen

Temiz is de beste Tapijtenreiniger in de regio Den Haag

Temiz Hali Yikama biedt u een uitgebreid pakket van diensten in de regio Den Haag e.o., Rotterdam e.o., Amsterdam e.o., Utrecht e.o. en Zaandam en omgeving.
Wij reinigen elk soort tapijt. Altijd heerlijk fris en schoon. En 100% groen! We leveren snelle service, tegen betaalbare prijzen.
Heeft u speciale wensen? We horen het graag!

Alle diensten van Temiz Hali Yikama op een rij

Tapijten
reiniging

Dekbedden
reinigen

Dekens
reinigen

Gordijnen
reinigen

Mijn banken zijn net alsof ze nieuw zijn. Heel erg bedankt Temiz !

Zuleyha Yildiz

Top service. Mijn kleed opgehaald gereinigd en weer bezorgd .
De kosten waren vooraf bekend. Fijne bedrijf

Hafid

Als eerste liet ik mijn tapijten bij een ander bedrijf wassen, ik was zeer ontevreden. Maar nu laat ik ze wassen bij Temiz hali yikama en hier hebben ze wel een goede service, beleefdheid, komen ze wel afspraken na en laten mijn tapijten, gordijnen, bakenstelen er schoon en fris uitzien. Dus zeker een aanrader. Dankjewel Temiz hali yikama.

Tim Bakker

Vriendelijk en begripvol. En een oprecht eerlijk bedrijf. Klantvriendelijke en goede service. Ik raad deze service zeker aan! Mijn tapijt is mooi schoon en met zorg behandeld. Ze zien mijn zeker terug als klant! De eerlijkheid vind ik het fijnste.

Joyce Boeve

Vorige week mijn tapijt laten reinigen door Temiz Hali Yikama en ben er echt tevreden mee . Aangezien ik 3 kinderen hebt vind ik het belangrijk dat mijn tapijt schoon moet zijn. Tapijt is als nieuw terug gekomen helemaal schoon. Zeker een goed bedrijf en vriendelijke personeel. Aanrader !

Ravza Coskun

Mijn duo rolgordijnen waren behoorlijk vies en stoffig geworden tevens mijn vloerkleed ook, na speurwerk ben ik bij Temiz hali yikama terecht gekomen. Goeie service en superschoon met frisse geur. Hali yikama super Bedankt!

Ibocan

Professionele kwaliteitsreiniging met een persoonlijke touch.